Admin/ mars 22, 2017/ Uncategorized/ 7 comments

 

Ja, här på Mauritius har vi det bra! Trots en något grå och regnig väderprognos har solen lyst mest hela tiden, dock med en del rejäla regnskurar då och då som friskar upp för det är VARMT.

Idag var det dags för premiärrundan för Sara på Le Telfairs korthålsbana. Gick väl lite sisådär, och Sara undrade vart bollen tog vägen på hål 6 när jag upplyste henne om att den gick i, alltså hole-in-one 😊 Ja, nu var det i och för sig hålet för fotbollsgolfen men varför vara så pass snäv med reglerna? Bollen var ju för sjutton i! En svettig runda avslutades med en kall öl på golfklubbens terrass, det var vi båda välförtjänta av.

I morgon bitti är det dags att besöka huvudstaden Port Louis och besök hos vigselförrättaren för att ordna all formalia inför fredagens vigsel.

Vår bröllopskoordinator på hotellet, Amar, gick igenom vigselprogrammet med oss igår och han nämnde något om att vi skulle åka ”vagn genom resorten” med ”just married” skylt på. Man får ta seden dit man kommer och nu övar vi båda på Silviavinken 😊

Share this Post

7 Comments

  1. Var är alla fina bilder 🙂 ?

  2. Vi följer er på avstånd…

  3. Du der underbart proffsig ut där på golfbanan Sara! 😁

  4. Haha kortegen med Silviavink vill jag se kort på 😂 Och snyggt jobbat med hole in one Sara – vilken talang!!!
    Ha nu en fantastisk dag imorgon 😍❤️🍾. Kramar Lisa

  5. Proffsigt Sara!!
    Ser fram emot att få golfa ihop (och dricka champagne……)

  6. Bra size på hålet. det skulle nog fler av oss behöva…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *